设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊
楼主: phoenix_haohao

[自拍] 猫猫照片展。。。。好丑的哦。。。来看哦~~~  关闭 [复制链接]

仙来之神

啊!!玉米!!

激情
哇~~~猫猫自己坐了一百楼噢。。

嘿嘿。。。上面的妹妹是猫老公的妹妹。。。

激情
随着一声『富神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

姐啊!最近找了一篇英文你翻译着玩吧!和我的网名有点关系

The Legend 傳說
Arranger:Terence Teo

Long ago, there was a bird who sang but just once in her life.
From the moment she left the nest,
she searched relentlessly for a thorn tree,
never resting until she found one.
Then she began to sing,
more sweetly than any other creature on the face of the earth.
But, carried away in the rapture of the song,
she impaled herself on the longest, sharpest thorn.
But as she was dying,
she rose above her own agony to out-sing even the lark and the nightingale.
The thorn bird traded her life for that one song,
and the whole world was capilated to listen!
And God, in His heaven, smiled.

As her very best was brought out, only at the cost of great pain.
Driven by the thorn, with no thought for her death to come.
But, when we push the thorn into our breast,
We know, we understand, and still, we choose the pain of the thorn.lhl8_image好长啊!我把中文发到我的帖里了!~~~~

天外飞仙

我是天“字”不是天“宇”

激情
你在为难你的猫猫姐姐吧!

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了2两黄金。

Originally posted by 刺鸟呼唤 at 2005-5-5 10:44:
随着一声『富神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了1两黄金。

姐啊!最近找了一篇英文你翻译着玩吧!和我的网名有点关系

The Legend 傳說
Arranger:Te ...

lhl8_image你是在考你姐姐么?

激情
你在恍惚中看见了3两黄金。

这还叫好丑啊,多漂亮呀,如果这叫丑就没有美丽的东西拉

激情
呵呵!很好啊~~大家都很开心……和大家一样开心!!!

激情
猫,你还真恶劣哦,看样子你平时肯定是个整人专家,厉害.
我喜欢死你的照片了,真是可爱,来,让我恶狠狠的亲一口.
换了香水寂寞气味,涂在耳垂暂时忘记谁,你很象谁灵魂的贼,我想念谁爱情多累赘...[img][/img]

激情
随着一声『财神爷爷到』,从天上掉下一滴甘露正好落在你的嘴唇上!
你在恍惚中看见了4两黄金。
Originally posted by 天字流言 at 2005-5-6 08:46:
你在为难你的猫猫姐姐吧!

不是啊!~~~这样的文章对我姐来说简直是小菜一碟哦~~~

t6Hx_imagevVFI_image

激情
Originally posted by wooohu at 2005-5-6 08:51:
你在恍惚中看见了2两黄金。

lhl8_image你是在考你姐姐么?

我姐很强的哦~~~~~o91K_image

天外飞仙

沉默的绵羊

激情
人家是学翻译的哦