设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【艾未来】Tom's Dinner-首次仙来发歌,请各位高手多多指教,小女这厢先有礼啦~ [复制链接]

崂山道士

懒散皇后

激情

演唱:艾未来(仙来名:艾小样儿)
混缩:艾未来

Tom's dinner
By Suzanne Vega

歌词:
I am sitting in the morning
At the diner on the corner
I am waiting at the counter
For the man to pour the coffee

And he fills it only halfway
And before I even argue
He is looking out the window
At somebody coming in

"It is always nice to see you"
Says the man behind the counter
To the woman who has come in
She is shaking her umbrella

And I look the other way
As they are kissing their hellos
I'm pretending not to see them
And instead I pour the milk

And I open up the paper
There's a story of an actor
Who had died while he was drinking
It was no one I had heard of

And I'm turning to the horoscope
And looking for the funnies
When I'm feeling someone watching me
And so I raise my head

There's a woman on the outside
Looking inside. Does she see me?
No she does not really see me
Cause she sees her own reflection

And I'm trying not to notice
That she's hitching up her skirt
And while she's straightening her stockings
Her hair has gotten wet

Oh, this rain it will continue
Through the morning as I'm listening
To the bells of the cathedral
I am thinking of your voice…

(And of the midnight picnic
Once upon a time before the rain began…
I finish up my coffee
It's time to catch the train)

Da da da da…

清晨, 我坐在拐角处的小饭馆
在吧台前, 等那个男人给我倒咖啡
他居然只倒了一半的量---我正想跟他抗议
他看向窗外, 有人快要进来
"见到你总是很高兴" 吧台后的男人
对进来的女人说 女人正抖落伞上的水珠
我转头看向另一边 他们亲吻对方
装着没有注意他们 我倒了些牛奶
打开报纸 有篇关于一个演员的文章
在他饮酒时死去 不过是某个人物罢了
我开始看星象栏目 寻找有趣的东西
突然感觉有人在注视我 于是抬起头
外面有个女人 正看向里面
她看见我了么? 不她并没有在看我
而是看着她自己的影像
我试图回避 她正拉起她的裙子
当她拉紧她的长袜时 雨水打湿了头发
这雨会持续整个早晨 我一直听着
教堂的钟声 想念你的声音
和午夜的野餐 在某个时间
这雨开始以前
我喝光咖啡 该赶火车了

创作灵感:
“Tom's Dinner”是一首我寻找了快10年的歌曲,以前每次听到却都错过了它的名字。前几天逛街恰巧又听到了它,嘿嘿,这次我可没让它给溜了。今天在家录制了翻唱版本传上来,希望大家听了也同样会爱上这种轻松而不做作的调调。
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
wooohu + 4 很厉害 请继续发歌

总评分: 金币 + 4   查看全部评分

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
呵呵,要让别人花10个金币去听你的歌,没点人脉和名声恐怕难点

激情
哇...
艾未來 也來仙來了~
歡迎歡迎~
這首歌在主頁聽過了.
在這裡再度支持一個!!!
多多發歌哦~

激情
喜欢   LZ唱的很传神啊   dadadla  dadadala

激情
声线不错啊楼主!继续加油!顶你

崂山道士

我宅我基但我不腐~~

激情
唱的不错哈~音准再稳一点就好了~这首歌我也是听过很多遍了~感觉Lz唱的很到位~话说我音准也老是不稳~

仙来之神

Music All Time

激情
終於聽到仙來有人翻這首歌了~~~
之前台灣某新聞電視台為了歡迎某知名主播入主晚間新聞播報,還為她做了一系列的宣傳片
宣傳片的背景音樂就是用這首歌~~~
LZ唱得很不錯呢~~~~希望多多聽到你的作品喔~~~
福音音樂推薦: http://blog.sina.com.cn/chasschen

天外飞仙

自定义小破嗓…

激情
重新编辑以后发现一位节奏神……

激情
恩,dadadadala~~~

节奏赞哦~~~

仙来版主

L。I。V。E

激情

版主勋章

啊啊啊 啊 我说 这个DADADA怎么这么熟!!!熟很呢!!哈哈 年初的时候单位里编排节目就是用着这歌儿 。。。当时还不懂什么歌名。。现在可听到了。。这节奏不好抓 这是当时我们的感受。。MM唱的不错~~