设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 【RJ】- What A Girl Wants (Reggae Mix) OA: Christina Aguilera 支持一下哦,謝謝 ^^v [复制链接]

激情
這首歌我很喜歡.聽到演唱會的版本覺得很有意思.
每年舉辦的演唱會都唱 what a girl wants 還有 come on over 重新編曲的版本
每次都覺得很可愛.
沒想到這次的 live down from under 版本的既然有伴奏.
太開心了.真的太感謝泰國朋友做的伴奏.

也把這首歌送給Taco (77). 你要好好讀書哦.

考個好成績給我們看. ^^v

這次又挑戰 合音,錄到六軌. 然後也挑戰後期,但不是很好的.
第一次做那麼多軌的後期.
暈~ 電力不足,雜音又很大. 大家請見諒哦.

唱得也不是很好.
個人覺得合音比主音好 = =|||
在房間大吼~ 房東還有她家人應該覺得我是瘋子 = =|||
我盡力了哦. 主要開心就好. ^^v

希望大家喜歡.

What A Girl Wants (Reggae Mix)
合聲: RJ
後期: RJ (= =||| )

I wanna thank you
For giving me time to breathe
Like a rock you waited so patiently
While I got it together
While I figured it out (yeah)
I only looked but I never touched
'Cause in my heart was a picture of us
Holding hands, making plans
And it's lucky for me you understand

What a girl wants
What a girl needs
Whatever makes me happy and sets you free
And I'm thanking you for knowin' exactly
Whatever keeps me in your arms
And I'm thanking you for giving it to me

There was a time I was blind
I was so confused
I'd un away just to hide it all from you
But baby you knew me better
Than I knew myself-yeah
They say if you love something let it go
And if it comes back, it's yours, that's how you know
It's for keeps, yeah
It's for sure
And you're ready and willing to give me more than

Whatever makes me happy and sets you free
And I'm thanking you for knowin' exactly
Whatever keeps me in your arms
And I'm thanking you for giving it to me

Somebody sensitive, crazy, sexy, cool, like you-yeah
Somebody who can't come and go, nobody, like you do
You let a girl know how much you
Care about her, I swear
You're the one who always knew
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

已有 1 人评分金币 收起 理由
azurelucid + 4 和声很细致呀 :)

总评分: 金币 + 4   查看全部评分

激情
Sofa~!!!RJ的沙发很难抢。
我来了。然后开始听 一边听一边说
最近RJ进步越来越大啦。声音厚度力量还要加强~!这首CA我很喜欢的歌!!!!
其他都很好,高音比原来好多了~CA是怒音比较多,声音很饱满。很不错!@RJ继续努力~我也要录歌咯~
喜欢R&B和Hiphop欢迎交流!!My MSN:lilmibro@msn.cn 美瞳'日系手机专卖

激情
Sofa~!!!RJ的沙发很难抢。
我来了。然后开始听 一边听一边说
最近RJ进步越来越大啦。声音厚度力量还要加强~!这首CA我很喜欢的歌!!!!
其他都很好,高音比原来好多了~CA是怒音比较多,声音很饱满。很不错!@RJ ...
lilmibro 发表于 2009-7-25 13:34

我的沙發哪有難搶.容易搶得很. = =||
很少人來聽的.
謝謝lil的提議哦.我會繼續努力滴~

激情
这首歌我挺喜欢的,节奏很欢快~~
这个版本很特别呢,之前没听过~~不过感觉比Album Versiion更难唱了。。。
RJ的声音越来越有力度了,演唱也很有激情呀~~
我觉得合声非常棒呢,主音的部分后期效果要是再处理下一定会更棒~~
强烈支持了!
If we just try try try, just to be ni-ni-nice, that would be so beautiful to me.

激情
很有感觉的翻唱哦,支持楼主再唱几首CA的歌吧

激情
这首歌我挺喜欢的,节奏很欢快~~
这个版本很特别呢,之前没听过~~不过感觉比Album Versiion更难唱了。。。
RJ的声音越来越有力度了,演唱也很有激情呀~~
我觉得合声非常棒呢,主音的部分后期效果要是再处理 ...
azurelucid 发表于 2009-7-25 18:31

哇...謝謝AZ斑斑的支持啊~ 還加分呢.
關於後期....我能力有限啊~
但我會繼續努力滴~

激情
很有感觉的翻唱哦,支持楼主再唱几首CA的歌吧
Justgo93 发表于 2009-7-25 18:53

謝謝你來收聽... 我會繼續努力滴~
CA的歌我翻得滿多,我很喜歡她.有空一定要錄她的歌.
這些就是我翻過CA的歌,有空來聽聽吧

Nobody wants to be lonely
So Emotional
F.U.S.S
Impossible
Back To Basics

激情
我就抢个地板听吧.
虽然没听过这个版本
不过
还是大爱啊
太强了
好听

激情
不错不错啊!呵呵!

激情
有几句我觉得唱的超好!!我也听得很有感觉!好听!