设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[2007歌手赛初赛] mouson1984 - the girl from ipanema(欧美) [复制链接]

激情
ID:mouson1984
注册日期:2005-6-12
如何来到仙来居音乐网:同学介绍,已经来了好几年了
如何得知此次赛事:论坛通知
海选赛作品:THE GIRL FROM IPANEMA
歌词:
the girl from ipanema

tall and tan and young and lovely
the girl from ipanema gose walking and
when she passes each one she passes goes ah
when she walks she's like a sumba
that swings so cool
and sways so gentelly and
when she passes each one she passes goes ah
oh
but i watch her so sadly
how can i tell her i love her
oh
i would give my heart gladly
but each day when she walks to the sea
she looks straight ahead not at me

tall and tan and young and lovely
the girl from ipanema gose walking and

*music*

how can i tell her i love her
yes
i would give my heart gladly
but each day when she walks to the sea
she looks straight ahead not at me

tall and tan and young and love and
the girl from ipanema
and passes my by...

我同意并遵守此次大赛的所有规定,服从大赛组委会安排!

[ Last edited by SNOWLOVER on 2006-12-27 at 09:50 ]
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

everything is everything.... mouson的乐队网站:www.azureforest.org mouson的音乐主页:2508860.41388.com

激情
什么啊?这是伴奏吗、下的好麻烦啊

桃源狐仙

隐司。晓兮

激情
很舒服.....
如同加入冰块的一杯漾着涟漪的红酒.或者慢慢燃烧的烟卷.....
我一直轻轻地摇晃着身体听完这歌...哈哈...
支持!!!
投票`
sissi..

激情
小mou总是很安静的样子..绵绵的
我觉得^^
----------
!一如既往的关注~
支持你  !!

激情
很 舒服啊~爵士乐我很喜欢啊~~~~~~`把仙来都感觉很高雅了啊~`

崂山道士

某個地點.懷戀某朲.

激情
支持呢!!比较庸懒的声音,很舒服..

激情
小白 ~~~~ 支持你~   
改天真的还是合作下:)  都说了很久了呢  呵呵

禁止发言

%特别%下忍

激情
mm强悍啊!!!
哈哈又听到你的声音了捏^^
jazzgirlyo

天外飞仙

☆MP·T☆夏夏

激情
支持小白~~~~~~

最喜欢小白的声音啦~~挖卡卡~~~

拿好成绩哦~~~~小白加油!!!!!

仙来之神

黑暗中的歌者

激情
哈哈,小白也参加了啊,支持啊~~~~偶也要参加的说,到时候互相鼓励吧!!!