仙来居伴奏网

标题: √LISTEN-猫的人生三部曲之-今日篇 [打印本页]

作者: djpanda    时间: 2007-9-9 14:04:18     标题: √LISTEN-猫的人生三部曲之-今日篇

[fly]LISTEN[/fly]

VERSE 1:
Listen
To the song here in my heart
A melody I start but can't complete
Listen (mmm)
To the sound from deep within
It's only beginning to find release
Oh, the time has come
For my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own, all 'cause you won’t listen

CHORUS:
Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried
To say what's on my mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've got to find my own

VERSE 2:
You should have listened
There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screamin out
And my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own, all 'cause you won't listen

CHORUS:
Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried
To say what's on my mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've got to find my own

BRIDGE:
I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't
Listen
To the song here in my heart
A melody I start but I will complete

2nd part of CHORUS:
I followed the voice you think you gave to me
But now I've got to find my own, my own

三部曲之:今日之决心

作者: Billie.J    时间: 2007-9-9 22:55:02

终于下载成功,可以听了。。。下了好半天。。。猫猫演绎的很温柔啊,从这首歌里可以听出猫的转音技巧和高音都有不少进步,虽然高音部分还有点欠缺,但是比以前好很多,至少不象以前唱此类女歌高音显的很吃力很难顶上,不过如果再多点爆发力,控制的再稳一些就更好了~~~而且猫也在尝试在高音的上升中还加入花腔,虽然做的还不完美,但是敢于尝试已经是很厉害的了,哈哈,佩服一个先~~~
作者: 康佛神    时间: 2007-9-10 01:46:43

唉~~太遗憾了,听不到啊,再传一次吧..
作者: 熊猫奶爸    时间: 2007-9-10 06:57:59

封面真的不得不提 一种烟晕缭绕的轮廓特写  真的很喜欢 今日之决心,不管决心是什么  我想我都会默默支持你的,。。。。OK  这首歌曲完全是流行唱法啊  技巧是很纯熟的 区别以往的灵魂唱腔  猫猫其实是在用心唱歌
作者: heso32    时间: 2007-9-10 12:19:07

~~~~~~~~~~ ~这个也一样~~猫猫快编辑下吧~~听8了啊~~~~~
作者: miqim    时间: 2007-9-10 19:53:30

哈哈,我新来的,看来还有很多东西需要我去学习啊
作者: netp    时间: 2007-9-11 01:03:00

为什么总是下一小会儿就断了啊。。。。想听啊 :cry:
作者: lsjhz    时间: 2007-9-27 21:41:21

今天先来听猫猫GG的今日篇
缓冲啊,缓冲... 费力的听完了
虽然这首歌已经听过很多朋友翻唱了,但猫猫的版本感觉多了更多的忧伤
凡人啊,烦人啊...想做神仙没这个机会,只能做凡人喽,嘿嘿.... 生活中总有不如意的事,但风雨过后才会有彩虹么,开心点啦GG
MS,阳光说得这些晚了些:L
作者: moonfairy    时间: 2007-10-3 19:48:12

声音条件很好啊!呵呵。
为什么老是卡啊?听不了555
作者: djpanda    时间: 2007-10-3 23:17:47

原帖由 lsjhz 于 2007-9-27 21:41 发表
今天先来听猫猫GG的今日篇
缓冲啊,缓冲... 费力的听完了
虽然这首歌已经听过很多朋友翻唱了,但猫猫的版本感觉多了更多的忧伤
凡人啊,烦人啊...想做神仙没这个机会,只能做凡人喽,嘿嘿. ...

谢谢 mm啊
其实那些风浪已经过去了
看到mm
就想起一首歌
阳光总在风雨后 哈哈 谢谢阿

声音条件很好啊!呵呵。
为什么老是卡啊?听不了555

现在服务器有点问题 呵呵
moon的声音也很好啊 哈哈
作者: cravenspice    时间: 2007-10-4 00:07:32

支持一下啊,唱的还是很有感情的!
作者: 超级球迷    时间: 2007-10-4 03:09:37

天!这是什么发的帖子!这个封面太诡异了,虽然一直走阴柔路线,但这次...简直是极致啊...左边一缕如风尘女子飘落的长发,让我想起一只鬼魅名曰"如花".猫实在是有很精致美好的五官,我正式赐你小张国容之称.
这次的演唱是一次发自内心的表白和呐喊.层次清晰,对比分明,在众多男声翻唱版本中,这一版在我看来是最屏弃技巧上的华丽追求而反璞归真到一种自我的赤裸袒露,我甚至可以听到猫敏感而脆弱的神经战战兢兢而勇敢执着的声音.我欣赏并羡慕这种对自我的忠实.除了聆听和祝福,别无他言.

作者: djpanda    时间: 2007-10-4 11:00:52

原帖由 超级球迷 于 2007-10-4 03:09 发表
天!这是什么发的帖子!这个封面太诡异了,虽然一直走阴柔路线,但这次...简直是极致啊...左边一缕如风尘女子飘落的长发,让我想起一只鬼魅名曰"如花".猫实在是有很精致美好的五官,我正式赐你小张国容 ...

老大回归了,太幸福了。我的照片是p的了…………今天一来就看到老大华丽的回帖,心情真是舒畅
老大的文笔真是让人羡慕,我最近在写故事可惜自己手太笨
老大最近忙完了一定要多来看看偶们啊
作者: 珍珠情缘    时间: 2007-10-4 11:11:35

好听啊,帮顶上~~~
作者: djpanda    时间: 2007-10-4 21:40:45

haha
谢谢大家
最近没有条件录歌了 呵呵
作者: kenlovemusic    时间: 2009-4-24 04:15:48

最近很迷这个歌,可能是刚听的缘故吧~~支持!猫猫gg!!

欢迎光临 仙来居伴奏网 (http://64.32.13.155/) Powered by Discuz! X2