仙来居伴奏网

标题: √[翻唱]心意:祝missprout生日快乐,Unbelievable-d.seven. [打印本页]

作者: 七宝    时间: 2006-5-16 16:33:44     标题: √[翻唱]心意:祝missprout生日快乐,Unbelievable-d.seven.

原唱:criag david
翻唱:77
制作:77
歌词:Always said I would know where to find love,
Always thought I’d be ready and strong enough,
But some times I just felt I could give up.
But you came and changed my whole world now,
I’m somewhere I’ve never been before.
Now I see, what love means.

[Chorus]
It’s so unbelievable,
And I don’t want to let it go,
Something so beautiful,
Flowing down like a waterfall.
I feel like you’ve always been,
Forever a part of me.
And it’s so unbelievable to finally be in love,
Somewhere I’d never thought I’d be.

In my heart, in my head, it’s so clear now,
Hold my hand you’ve got nothing to fear now,
I was lost and you’ve rescued me some how-.
I’m alive, I’m in love you complete me,
And I’ve never been here before.
Now I see, what love means.

[Chorus]

When I think of what I have, and this chance I nearly lost,
I cant help but break down, and cry.
Ohh yeah, break down and cry.

[Chorus]

Now I see, what love means

还有几天蒙蒙就过生日了~~提前送出祝福....开心哦^^

[ Last edited by 美国甜心 on 2006-5-16 at 17:52 ]
作者: FKer    时间: 2006-5-16 16:38:48

哈哈 77偶像的沙发坐着太爽了

偶像的歌怎么听都舒服  不论是单纯的欣赏还是很仔细的听都那么舒服 挖哈哈!

[ Last edited by FKer on 2006-5-16 at 16:42 ]
作者: beforeyard1    时间: 2006-5-16 16:42:02

77你最近很高产啊,不管37=21,全部都要收走,嘿嘿,支持!!!
作者: maggie77    时间: 2006-5-16 17:18:37

可怜~~还是来晚了一步,有人做沙发了!
77的歌都要支持~~继续听~~~~
作者: Karen~``    时间: 2006-5-16 17:18:55

先占位置...晚上回家听
也祝萌萌生日快乐~
作者: 美国甜心    时间: 2006-5-16 17:52:13

哦。。终于翻这首了

之前就喜欢死这歌了~~

不过怎么这个伴奏不是原版的呢~

555。。效果受了点影响。。不过唱得很有感情

嗯嗯。。还是支持了。那个蒙蒙生日也快乐。。

作者: B.Amos    时间: 2006-5-16 19:26:47

偶都不知道该说啥。。照例下载收藏^_^~
作者: mcboy    时间: 2006-5-16 19:43:00

祝偶家牛牛生日快乐~~~~~~~~~~!!牛一个,嘴一个~抱一个,舔一记,闻一下,弄一下.
作者: annbo    时间: 2006-5-16 19:45:35

还是晚上听起来爽,现在一吨一吨的~。恩,lz 的声音听起来很舒服,很有味道。。。
作者: Zuse7en    时间: 2006-5-16 21:44:47

一直想问77是住在上海的七宝镇才叫这个名字!?呵呵你!最近状态太好了,多录点歌哦!比较喜欢这歌的remix..还有frankie j的don't wanna try也可以试试哦..
作者: misssprout    时间: 2006-5-19 00:02:54

谢谢亲爱的,可爱的77,嘿嘿,唱我男人的歌,唱得棒死了哈!!!木啊~~~~~~~~

谢谢浅浅,甜心给我的祝福!!
作者: lajane    时间: 2006-5-19 00:22:29

Originally posted by mcboy at 2006-5-16 07:43:
祝偶家牛牛生日快乐~~~~~~~~~~!!牛一个,嘴一个~抱一个,舔一记,闻一下,弄一下.

仙来的警察在哪里?发现一名中国籍变态男子...BBB...
作者: misssprout    时间: 2006-5-19 12:49:43

嗯嗯。内个,小黑,^^
呵呵呵呵,
小黑子很奔放嘛,哈哈哈哈,木啊!!
作者: 维巍VV    时间: 2006-5-19 14:12:24

欣赏来了~!很舒服的旋律,77的声音诠释的很好~支持个
作者: zzbryant    时间: 2006-5-19 21:15:22

CD的那个专辑里俺最喜欢的就是这首歌了,哈哈,77大师唱得就是好,支持上去^_^
作者: 寒极    时间: 2006-5-20 09:19:43

听不了。。这个格式!!先顶77777
作者: Billie.J    时间: 2006-5-23 10:11:24

啊啊啊,错过师傅的生日了。。。只有送上迟到的祝福了。。。以后有机会补上生日礼物哈,活活~~~偶好象还是第一次听77翻CD的歌,感觉还不错,支持ING~~~
作者: 05106    时间: 2006-5-23 10:42:49     标题: 歌很不错的说

歌很不错的说jHdA_image
作者: ~黑胶~    时间: 2006-8-3 18:16:15

真是强啊
声音总是那么有感觉
崇拜~
作者: ~黑胶~    时间: 2006-8-10 16:26:38

太强了
佩服 膜拜啊
强烈支持啊
顶~~~
作者: 花生米FK    时间: 2008-10-11 09:28:49

最近听了你的 Miss independent 感觉不错。这个是06年的,那么早前就那么厉害了,顶了!
作者: zhouxiangko    时间: 2011-4-5 21:16:49

真好听!!!!支持你,LZ
作者: guojiakai    时间: 2011-10-28 12:39:05

楼主不当职业歌手真是亏了!!!太喜欢着声音了

欢迎光临 仙来居伴奏网 (http://64.32.13.155/) Powered by Discuz! X2